Konsultation och Priser

Konsultation
Kontakta gärna mig om du har ett behov av blommor eller vill bolla några idéer. Jag har ingen egen butik utan är frilandsflorist och dekoratör på deltid och gör olika typer av uppdrag. Vid första kontakt så hörs vi via mail eller telefon. Om jag tror att jag kan hjälpa till med uppdraget så ses jag gärna över en fika för att prata vidare om tankar och idéer för uppdraget. Det kostar inget i sig med det mötet men tiden räknas delvis sedan in i offerten för uppdraget.

Priser
Priser på dekorationer och blommor påverkas mycket av omfattning, val av sorter, tidsåtgång och säsong. När man handlar blommor och dekorationer av mig kan man förvänta sig hög servicenivå, flexibilitet, kvalitet och noggrannhet. Jag köper in blommor och material från grossister som levererar blommor med hög kvalitet och sorter som man oftast inte kan hitta i tex. sin närmaste matvarubutik.

Min uppfattning är att när man ska ha blommor till ett event såsom bröllop eller högtid så ska det vara speciellt. Det ska sticka ut från den veckobuketten du kanske annars köper på Ica. Oftast har vi inspirationsbilder att utgå ifrån och där kanske man eftersträvar en viss ton på tex. rosa i en ros och det krävs en del arbete med att välja ut rätt blomsorter efter färg och säsong.

Detta kan man ha med sig i åtanke när man planerar sin budget. Det som räknas i tex. en brudbukett är inte bara blommorna utan också, konsultationstid, offertarbete, inköpsplanering och beställning, hämtning av blommor hantering av dessa, dvs snitta och sätta i vaser, bindning av bukett, slutfinnish med band osv. Bra att tänka på är också att floristen planerar blommans utslagning och ser till att den är perfekt utslagen för dagen när den ska vara som vackrast.

Brudbuketter kostar hos mig i regel mellan 1200-2000 kr. Tärnbuketter mellan 250-500 kr men allt beror på det beskrivna ovan. Möhippor med kransbindning kan kosta mellan 200-500 kr per person beroende på materialval och vad man vill skapa. Övriga dekorationer beror på omfattning. Jag återkommer alltid med en offert med en sammanställning efter konsultation.

Blommor och dekorationerer till bröllop, högtider och event